O nama

SPORTSKA AKADEMIJA "RESPECT"

Ciglanska br.8 / 71000 Sarajevo

MR. SPORTA SANJIN SALČIN

+387 61 / 923 - 504

akademijarespect@hotmail.com

Sportska Akademija "Respect"

"Sportska akademija Respect" - Sarajevo egzistira od 11.12.2013. godine . Akademija je osnovana je u Sarajevu sa ciljem da svoja znanja prenesu buducim mladim sportistima.

Programski ciljevi i zadaci Akademije su:

Press kutak

Šta kažu klijenti?

Damir Džumhur, BH Teniser

Svakako svima toplo preporučujem Sanjina, sportistima koji žele napraviti vrhunske rezultate i podići formu, ali isto tako i onima koji nisu aktivni sportski a zele imati dobru figuru, biti fit i zdravi. Tokom boravka u Sarajevu i pripremnih perioda za turnire individualno sam radio sa Sanjinom i rezultati nisu izostajali. Možete biti sigurni u vrhunski kvalitet i rad na treninzima. Uz sanjina i sportsku Akademiju "RESPECT" brzo dolazite do velikih rezultata.

Igor Bunić, Savjetnik u Parlamentu BIH

Svakodnevni stres, obroci kasno navece i dosta slatkisa godinama doveli su do vidnih viska kilograma. Ujedno, to je bio buran period u privatnom zivotu i nisam se osjecao kako bih zelio i trebao. Rad sa Sanjinom mi je prvenstveno pomogao da se rijesim viska kilograma, 15 kg preciznije za nepuna dva mjeseca intenzivnog treninga i prehrane, tako da sam postigao bio svoj cilj 195/ 97,5 i na tome sam mu neizmjerno zahvalan. Takodje, od tada su se moje navike promijenile, trening je postao sastavni dio zivota, prehrana promijenjena a kroz zdrav stil zivota sam upoznao divne ljude koji su nadomjestili odredjene praznine jer su srecom, negativni otisli prije toga. Preporucujem iz vlastitog iskustva intenzivne treninge 1 na 1 sa Sanjinom kao i posebne programe prehrane. uz dobru volju i upornost sve je moguce, sretno!

Kenan Handžić, Fudbaler NK Zagreb 2012/13 i FK Olimpica 2013/14

Veliko mi je zadovoljstvo bilo raditi sa Sanjinom.To je covjek koji je jako predan svom poslu i što me je najvise odusevilo da jedan tako mlad trener jako dobro poznaje svoju materiju i u teoretskom i u prakticnom smislu.

Drilon Cenaj, Fudbaler FC Videoton, FK Sarajevo

Mnogo sam zadovoljan Ovim radom,preporucio bih svima sportsku akademiju RESPECT, sam pristup i zalaganje trenera Sanjina koji čini SVE da iz dana u dan sve više i više napredujemo.

Haris Baković, International assistant referee

Član sam Sportske akademije „Respect“ već pet mjeseci i ovom prilikom želim istaći veliko zadovoljstvo u saradnji sa Vašom akademijom, te pohvaliti rad svih članova Akademije koja ulaže sve napore u trenažnom programu sportista.
U mom ličnom trenažnom procesu kao međunarodnog nogometnog suca asistenta, Sportska akademija „Respect“ dala je veliki doprinos, te sa ponosom ističem da sam član Vaše Akademije.
Nadam se dobroj i iskrenoj saradnji i u budućnosti, te da ćete na najbolji način promovisati mlade sportiste.
Srdačan i sportski pozdrav

Maja Miralem, urednica/producentica na BHT1

Uz Sanjina Salčina sam istinski zavoljela vježbanje u teretani. Vježbe koje osmisli za ono što meni treba,trud koji ulaže u svaki trening i njegova želja da se osjećam dobro i zadovoljno u svom tijelu učinili su ga trenerom čiji rad bih preporučila svakome ko se baš u ovom trenutku pita kome se obratiti?! Jer Sanjin istinski uživa u svome poslu i vidi se da mu je stalo da su njegovi klijenti zadovoljni. A meni je stalo da sam zadovoljna. ...I da konačno mogu da jedem a da se to ne primjeti...jer Sanjinove vježbe tope sve.

Dejan Kukrić, Urednik programa na BHRT

Konkretni i vidljivi rezultati. To je ono što možete očekivati ako se odlučite da trenirate sa Sanjinom Salčinom. Iz vlastitog iskustva o njemu mogu reći sve najbolje. Izuzetan profesionalac i motivator, učiniće brzo da zavolite treninge u fitness centru i da jedva čekate svoj naredni termin. U manje od mjesec dana, pridržavajući se Sanjinovih savjeta i redovno vježbajući sa njim, skinuo sam skoro 6 kg. Idemo dalje..

Selma Granov, Novinarka i urednica

Većina konzumenata cigareta ne želi da se oslobodi tog poroka iz samo jednog razloga – neminovno gomilanje kilograma! I sama sam bila jedna od tih, ali onda sam čula za Sanjina Salčina! Cigaretama sam rekla: "Zbogom!", nabacila 10 kg, Sanjinu rekla: "Dobar dan!" i za vrlo kratko vrijeme "desetka" se istopila! Tako da... O kilogramima više uopšte ne razmišljam, uživam u omiljenoj hrani, jer znam da postoji penicilin zvani Sanjin! Respect!