Vrtići

Program za djecu od tri do sedam godina je naš osnovni program. Program provodimo tokom cijele vrtićke školske godine u dvoranama vrtića i sportskih akademija, jednom do dva puta sedmično po 45 minuta.

Pod stručnim vodstvom, program provodimo u nekoliko Sarajevskih vrtića i sportskoj ”Respect” – akademija u kojima radi nekoliko voditelja, trenerica i trenera. U našim objektima tijekom godine konstantno trenira preko 100 malih sportaša.

Program nije usmjeren na "stvaranje“ vrhunskih sportaša i ranu specijalizaciju, već na poticanje optimalnog i cjelokupnog razvoja djeteta. Mali sportaši su lider na području dječjeg sporta!

Našim programom želimo unaprijediti psihofizički razvoj djeteta, razvoj kreativnosti, te osjećaj zajedništva uz isticanje individualnih kvaliteta svakog polaznika. Dječji sport i zdravlje kao cilj!

Cilj nam je kroz igru, maštu, puno zabave i smijeha dijete uvesti u svijet sporta kako bi imalo što bolji uvid u značajnost sporta i tjelesnog vježbanja pri čemu razvijamo motoričke sposobnosti djeteta (koordinacija, snaga, brzina, fleksibilnost, ravnoteža, preciznost...) s naglaskom na njihovu povezanost sa zdravljem i zdravim načinom života.

Kako je nasilje na sportskim terenima i oko njih, sve veći problem, od najranije dobi djeci pružamo primjereni model sportskog ponašanja koji pretpostavlja nultu toleranciju na nasilje!

Poštujući načelo društvene odgovornosti radimo na unapređenju odnosa s roditeljima, polaznicima, djelatnicima, javnosti, ali i sa zajednicom unutar koje djelujemo.

Lokacije vrtića

International Montessori House

Buka 11-13 (Mejtaš)

Email: mejtas@montessorihouse.ba

Phone: +387 (0)33 267 965

Fax: +387 (0)33 267 966

International Montessori House

Avde Smajlovića 9, (Vraca)

Email: info@montessorihouse.ba

Phone: +387 (0)33 718 140

Fax: +387 (0)33 718 141

Galerija